28/06/2020 28/06/2020 Πέρασαν σχεδόν 20 χρόνια, από τότε που ο 19χρονος στρατιώτης Βασίλης Ραχούτης έχασε την ζωή του στο ναυάγιο του πλοίου «Εξπρές Σάμινα» τη νύχτα της 26ης Σεπτεμβρίου 2000, προσπαθώντας να σώσει όσους περισσότερους συνανθρώπους του μπορούσε. Το πρωί του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε στο χώρο της προτομής του, πλησίον του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα στα Καμένα Βούρλα...
28 Ιουνίου, 2020 - 14:26
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2020 - 14:29

ΦΘΙΩΤΙΔΑ: Επιμνημόσυνη δέηση για έναν σύγχρονο ήρωα

Διαδώστε:
ΦΘΙΩΤΙΔΑ: Επιμνημόσυνη δέηση για έναν σύγχρονο ήρωα

Πέρασαν σχεδόν 20 χρόνια, από τότε που ο 19χρονος στρατιώτης Βασίλης Ραχούτης έχασε την ζωή του στο ναυάγιο του πλοίου «Εξπρές Σάμινα» τη νύχτα της 26ης Σεπτεμβρίου 2000, προσπαθώντας να σώσει όσους περισσότερους συνανθρώπους του μπορούσε.

Το πρωί του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε στο χώρο της προτομής του, πλησίον του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα στα Καμένα Βούρλα επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του.

Με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας του Δημήτρης, συνταξιούχος πυροσβέστης στο επάγγελμα, ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν και τιμούν κάθε χρόνο τη μνήμη του παιδιού του.

Μετά το πέρα της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και κατάθεση στεφάνων στη μνήμη του.

Πηγή: tvstar.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων