26/03/2020 26/03/2020 Άρχισε να γαυγίζει και να τον δαγκώνει. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης κοντά στον καταρράκτη της Υπάτης και ο κύριος το δημοσιοποίησε στο Facebook. Διαβάστε την ανάρτηση: Πριν από λίγο περνούσα από τον καταρράχτη που είναι η καθημερινή μου διαδρομή……. βόλτα με τον σκύλο μου και ξαφνικά άρχισε να με δαγκώνει και να...
26 Μαρτίου, 2020 - 21:27
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2020 - 21:32

Φθιώτιδα: Τον έσωσε ο σκύλος του (φωτο)

Διαδώστε:
Φθιώτιδα: Τον έσωσε ο σκύλος του (φωτο)

Άρχισε να γαυγίζει και να τον δαγκώνει.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης κοντά στον καταρράκτη της Υπάτης και ο κύριος το δημοσιοποίησε στο Facebook.

Διαβάστε την ανάρτηση:

Πριν από λίγο περνούσα από τον καταρράχτη που είναι η καθημερινή μου διαδρομή……. βόλτα με τον σκύλο μου και ξαφνικά άρχισε να με δαγκώνει και να γαβγίζει…. και βλέπω αυτά τα μικρά βράχια να έρχονται κατά πάνω μου… Το έχω αναφέρει αρκετές φορές ότι περνάει κόσμος… παρέες και παιδιά κάθονται εκεί χειμώνα καλοκαίρι…. αλλά δεν μας ενδιαφέρει καθόλου η ασφάλεια του κόσμου……το παίζουμε επαναστάτες σε θέματα καθημερινής ασφαλείας για τον κόσμο…. ευχαριστώ τον σκύλο μου που με έσωσε……και λυπάμαι για τν αδιαφορία….

 

ΠΗΓΗ

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων