19/03/2022 19/03/2022 Φθορές στο εσωτερικό του μνημείου της Ροτόντας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προκάλεσε ένας 28χρονος περίπου στις 11 το πρωί του Σαββάτου, σύμφωνα με την αστυνομία. Ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα Ασφαλείας του Λευκού Πύργου, και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Ο 28χρονος προσποιήθηκε τον επισκέπτη. Η υπάλληλος που βρισκόταν στον χώρο έκδοσης εισιτηρίων...
19 Μαρτίου, 2022 - 19:04
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2022 - 19:18

Φθορές στο εσωτερικό της Ροτόντας προκάλεσε 28χρονος

Διαδώστε:
Φθορές στο εσωτερικό της Ροτόντας προκάλεσε 28χρονος

Φθορές στο εσωτερικό του μνημείου της Ροτόντας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προκάλεσε ένας 28χρονος περίπου στις 11 το πρωί του Σαββάτου, σύμφωνα με την αστυνομία. Ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα Ασφαλείας του Λευκού Πύργου, και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο 28χρονος προσποιήθηκε τον επισκέπτη. Η υπάλληλος που βρισκόταν στον χώρο έκδοσης εισιτηρίων του ζήτησε πιστοποιητικό εμβολιασμού, εκείνος απάντησε πως δεν το είχε μαζί του, πέταξε ξαφνικά στο έδαφος το σακίδιό του και άρχισε να τρέχει προς την Αγία Τράπεζα, όπου και προκάλεσε τις φθορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ertnews, αρχαιολόγος έχει φτάσει στο σημείο, προκειμένου να εκτιμήσει την αξία των ζημιών που έχουν προκληθεί στο μνημείο, ενώ στον Ιερό Ναό βρίσκεται και ο ιερέας που θα τελέσει αύριο τη θεία λειτουργία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων