11/12/2021 12/12/2021 Τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να λέει «ναι» στην πρόσληψη 4.000 ιερέων βάζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Από χθες, μάλιστα, κυβερνητικές πηγές διέψευδαν τα σχετικά δημοσιεύματα θυμίζοντας ότι το πρόγραμμα των προσλήψεων για το επόμενο έτος έχει ανακοινωθεί και δεν πρόκειται να υπάρξει καμία αλλαγή. Σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διέψευσε με...
11 Δεκεμβρίου, 2021 - 16:38
Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2021 - 0:46

Οικονόμου: 200 θέσεις ιερέων στο σχέδιο του ΥΠΕΣ

Διαδώστε:
Οικονόμου: 200 θέσεις ιερέων στο σχέδιο του ΥΠΕΣ

Τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να λέει «ναι» στην πρόσληψη 4.000 ιερέων βάζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Από χθες, μάλιστα, κυβερνητικές πηγές διέψευδαν τα σχετικά δημοσιεύματα θυμίζοντας ότι το πρόγραμμα των προσλήψεων για το επόμενο έτος έχει ανακοινωθεί και δεν πρόκειται να υπάρξει καμία αλλαγή.

Σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διέψευσε με τον πιο επίσημο τρόπο τα σχετικά δημοσιεύματα. «Προκειμένου να σταματήσει η παραφιλολογία: To ετήσιο σχέδιο προσλήψεων του Υπουργείου Εσωτερικών, έχει ήδη ανακοινωθεί και προβλέπει σταθερά τα τελευταία χρόνια 200 θέσεις ιερέων, προς αντικατάσταση κάποιων από αυτούς που συνταξιοδοτούνται. Αυτή είναι η αλήθεια. Οτιδήποτε άλλο είναι εκτός της κυβερνητικής ατζέντας και εκτός πραγματικότητας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

Πηγή: briefingnews.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων