06/10/2021 06/10/2021 Η τρίτη δόση των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού για όλους δρομολογείται να γίνει ενδεχομένως μέχρι το τέλος του έτους, δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, αποκαλύπτοντας ότι πολύ σύντομα αναμένεται να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις. Ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η σχετική συζήτηση στην επιτροπή ειδικών και πρόσθεσε...
06 Οκτωβρίου, 2021 - 14:19
Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2021 - 14:20

Γ. Οικονόμου: Πολύ σύντομα οι αποφάσεις για την 3η δόση του εμβολίου σε όλους

Διαδώστε:
Γ. Οικονόμου: Πολύ σύντομα οι αποφάσεις για την 3η δόση του εμβολίου σε όλους

Η τρίτη δόση των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού για όλους δρομολογείται να γίνει ενδεχομένως μέχρι το τέλος του έτους, δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, αποκαλύπτοντας ότι πολύ σύντομα αναμένεται να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις.

Ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η σχετική συζήτηση στην επιτροπή ειδικών και πρόσθεσε ότι οι εμβολιασμένοι πολίτες που είναι θωρακισμένοι απέναντι στη νόσηση σε βαριά μορφή δικαιούνται και πρέπει να έχουν πλήρη προνόμια για μια κανονική ζωή.

«Δεν πρέπει να υπόκεινται οι εμβολιασμένοι σε άλλου περιορισμούς πέραν από αυτούς που ισχύουν για όλους, όπως η χρήση μάσκας» είπε ο κ. Οικονόμου προσθέτοντας ότι στην πανδημία οφείλει κανείς να παρακολουθεί πως εξελίσσονται τα πράγματα και κάθε απόφαση έχει τα δικά της ρίσκα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων