25/09/2020 25/09/2020 Αφορμή μεγάλης χαράς, για την Ιερά Επισκοπή Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας, αποτέλεσαν οι γάμοι συζύγων της φυλής των Μασσάι, οι οποίοι ζήτησαν από τον Επίσκοπο Αρούσας κ. Αγαθόνικο να ευλογήσει τον νέο ξεκίνημα στη ζωή τους! Οι παραδοσιακές φορεσιές της φυλής τους με τα έντονα χρώματα χάρισαν μια αλλιώτικη ομορφιά στην τέλεση του Μυστηρίου και...
25 Σεπτεμβρίου, 2020 - 13:46
Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2020 - 20:10

Γάμοι Ορθοδόξων Μασάι στην Τανζανία

Διαδώστε:
Γάμοι Ορθοδόξων Μασάι στην Τανζανία

Αφορμή μεγάλης χαράς, για την Ιερά Επισκοπή Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας, αποτέλεσαν οι γάμοι συζύγων της φυλής των Μασσάι, οι οποίοι ζήτησαν από τον Επίσκοπο Αρούσας κ. Αγαθόνικο να ευλογήσει τον νέο ξεκίνημα στη ζωή τους! Οι παραδοσιακές φορεσιές της φυλής τους με τα έντονα χρώματα χάρισαν μια αλλιώτικη ομορφιά στην τέλεση του Μυστηρίου και στο γεύμα που ακολούθησε. Πάντοτε οι Ορθόδοξοι Μασσάι δίνουν μια διαφορετική, μια “αφρικανική” χροιά σε κάθε εκδήλωση της Επισκοπής Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας.

Ευχόμαστε, οι νέες οικογένειες που δημιουργήθηκαν με τις ευλογίες του Θεοφιλεστάτου, να είναι στερεωμένες στη μεγάλη οικογένεια της Εκκλησίας του Χριστού!

Πηγή: Ιεραποστολική Στέγη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων