30/09/2021 30/09/2021 Δεν θα υπάρξει γενική απόφαση σχετικά με τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου, οι αποφάσεις θα ληφθούν ανάλογα με την επιδημιολογική εικόνα της κάθε περιοχής, τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. «Η Θεσσαλονίκη μπαίνει στο “κόκκινο”. Ό,τι αποφάσεις ληφθούν για τις παρελάσεις για τις περιοχές που είναι στο “κόκκινο” θα...
30 Σεπτεμβρίου, 2021 - 10:45
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2021 - 11:09

Γεωργιάδης: Δεν θα υπάρξει γενική απόφαση για τις παρελάσεις

Διαδώστε:
Γεωργιάδης: Δεν θα υπάρξει γενική απόφαση για τις παρελάσεις

Δεν θα υπάρξει γενική απόφαση σχετικά με τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου, οι αποφάσεις θα ληφθούν ανάλογα με την επιδημιολογική εικόνα της κάθε περιοχής, τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Η Θεσσαλονίκη μπαίνει στο “κόκκινο”. Ό,τι αποφάσεις ληφθούν για τις παρελάσεις για τις περιοχές που είναι στο “κόκκινο” θα ισχύουν και στη Θεσσαλονίκη. Ό,τι αποφάσεις ληφθούν για τις περιοχές που είναι στο “πράσινο” θα ισχύσουν στο “πράσινο”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γεωργιάδης πρότεινε στους Θεσσαλονικείς να εμβολιαστούν γρήγορα, λέγοντας ότι με 53% μέσο όρο εμβολιασμένων, πρόκειται για μία περιφέρεια με τα χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού σε όλη την επικράτεια αλλά και την Ευρώπη. Σε ερώτηση αν η Εκκλησία έχει σχέση με το αντιεμβολιαστικό κίνημα ανέφερε: “Το κομμάτι της εκκλησίας που δεν εμβολιάζεται δεν είναι η Εκκλησία της Ελλάδος. Οι ορθόδοξοι. Είναι οι παλαιοημερολογήτες και δεν έχει καμία επιρροή η εκκλησία της Ελλάδος σ’ αυτό το κομμάτι”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων