14/12/2020 14/12/2020 Σχετικά με τις αντιδράσεις στον εκκλησιαστικό χώρο για τους περιορισμούς στους ναούς, μίλησε σε τηλεοπτική συνέντευξη ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, διαβεβαιώνοντας ότι ήταν πολύ επώδυνο για την κυβέρνηση να πάρει αυτά τα μέτρα και πως σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει διάθεση διωγμού. Θύμισε ότι και η ίδια έχει δεχθεί στο σώμα...
14 Δεκεμβρίου, 2020 - 13:33

Γεωργιάδης: “Δεν υπάρχει διάθεση διωγμού κατά της Εκκλησίας”

Διαδώστε:
Γεωργιάδης: “Δεν υπάρχει διάθεση διωγμού κατά της Εκκλησίας”

Σχετικά με τις αντιδράσεις στον εκκλησιαστικό χώρο για τους περιορισμούς στους ναούς, μίλησε σε τηλεοπτική συνέντευξη ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, διαβεβαιώνοντας ότι ήταν πολύ επώδυνο για την κυβέρνηση να πάρει αυτά τα μέτρα και πως σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει διάθεση διωγμού.

Θύμισε ότι και η ίδια έχει δεχθεί στο σώμα της τα πικρά πυρά του κορωνοϊού που μεταδίδεται από την κοινωνική κινητικότητα με την ασθένεια του Αρχιεπισκόπου αλλά και την εκδημία ή τη βαριά ασθένεια Μητροπολιτών.

Εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι σε πνεύμα χριστιανικής αγάπης και κατανόησης η Εκκλησία θα δείξει υπεύθυνο πρόσωπο και τόνισε πως κατανοεί και συμμερίζεται την άποψη ότι χρειάζεται τροφή και το πνεύμα. «Πρέπει να βάλουμε όλοι λίγο πλάτη, να μην φτάσουμε σε μεγάλες τραγωδίες. Εμένα δεν μου αρέσει να επιβάλλω στην Εκκλησία. Η Εκκλησία είναι οδηγός, μας σύμμαχός μας, ηγέτης μας, καθοδηγητής μας. Ο καθοδηγητής, έχει και την ευθύνη να μας οδηγήσει σωστά και με σύνεση», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων