10/12/2020 10/12/2020 «Είναι προφανές ότι η εκκλησία θα πρέπει να προσαρμοστεί στις ανάγκες» τόνισε ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης σε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά 90,1». «Καταλαβαίνω ότι τα Χριστούγεννα και τα Θεοφάνεια είναι πολύ μεγάλες γιορτές τους Χριστιανισμού. Σε γενικές γραμμές, θα ήθελα να εξάρω τη στάση της εκκλησίας, που μέχρι στιγμής, με μικρές εξαιρέσεις,...
10 Δεκεμβρίου, 2020 - 17:29
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2020 - 17:36

Γεραπετρίτης: «Η εκκλησία να προσαρμοστεί στις ανάγκες»

Διαδώστε:
Γεραπετρίτης: «Η εκκλησία να προσαρμοστεί στις ανάγκες»

«Είναι προφανές ότι η εκκλησία θα πρέπει να προσαρμοστεί στις ανάγκες» τόνισε ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης σε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά 90,1». «Καταλαβαίνω ότι τα Χριστούγεννα και τα Θεοφάνεια είναι πολύ μεγάλες γιορτές τους Χριστιανισμού. Σε γενικές γραμμές, θα ήθελα να εξάρω τη στάση της εκκλησίας, που μέχρι στιγμής, με μικρές εξαιρέσεις, μεμονωμένες, έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Αισθάνομαι ότι θα υπάρξει ένας σοβαρός αυτοπεριορισμός και τώρα». Όσον αφορά το άνοιγμα της αγοράς, ο κ. Γεραπετρίτης υπογράμμισε πως «η αποκλιμάκωση των κρουσμάτων δεν είναι τέτοια, που να δικαιολογεί το άνοιγμα της» και πως «ό,τι υπάρξει θα είναι μετρημένο».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων