13/04/2021 13/04/2021 «Η βασική μας πολιτική είναι ακούμε τους ειδικούς, αξιολογούμε τα επίκαιρα δεδομένα», ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης μιλώντας στον τηλεοπτικού σταθμό OPEN. Σε ερώτηση μήπως τελικά δεν είναι τόσο νωρίς να γίνουν κάποιοι υπολογισμοί για το Πάσχα, απάντησε πως δεν θέλει να προκαταβάλει τις απόψεις των ειδικών αλλά εκτίμησε ότι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν...
13 Απριλίου, 2021 - 14:11
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2021 - 14:14

Γεραπετρίτης: Οι ειδικοί θα κάνουν τις εισηγήσεις για το Πάσχα

Διαδώστε:
Γεραπετρίτης: Οι ειδικοί θα κάνουν τις εισηγήσεις για το Πάσχα

«Η βασική μας πολιτική είναι ακούμε τους ειδικούς, αξιολογούμε τα επίκαιρα δεδομένα», ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης μιλώντας στον τηλεοπτικού σταθμό OPEN.

Σε ερώτηση μήπως τελικά δεν είναι τόσο νωρίς να γίνουν κάποιοι υπολογισμοί για το Πάσχα, απάντησε πως δεν θέλει να προκαταβάλει τις απόψεις των ειδικών αλλά εκτίμησε ότι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν εισηγήσεις εκ μέρους της επιστημονικής επιτροπής.

«Είναι προφανές ότι κάθε μέρα που περνάει προσθέτει πολύ σημαντικά δεδομένα τα οποία θα πρέπει να αξιολογούνται». Στο σημείο αυτό επεσήμανε πως υπάρχει και το ζήτημα των επιβαρυμένων περιοχών και μέσω αυτών υπάρχει κίνδυνος να ασκηθεί πολύ μεγάλη πίεση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. «Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι εμείς είμαστε απολύτως έτοιμοι ως Πολιτεία για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε σε ό,τι χρειαστεί για να διευκολυνθεί η ελεγχόμενη κίνηση κατά τη διάρκεια του Πάσχα. Όμως είναι οι ειδικοί εκείνοι που θα κάνουν τις εισηγήσεις με τα επίκαιρα δεδομένα της επόμενης εβδομάδας», τόνισε.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων