25/11/2020 25/11/2020 Ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στην πύλη της γερμανικής Καγκελαρίας στο Βερολίνο, χωρίς να έχουν αναφερθεί τραυματισμοί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, πυροσβεστική και ασθενοφόρο, ενώ στο αυτοκίνητο ήταν γραμμένα αντικυβερνητικά συνθήματα. Από τη μία πλευρά ήταν γραμμένη η φράση: «Σταματήστε τις πολιτικές παγκοσμιοποίησης» και από την άλλη «Καταραμένοι δολοφόνοι...
25 Νοεμβρίου, 2020 - 12:11
Τελευταία ενημέρωση: 25/11/2020 - 12:12

Γερμανία: Αυτοκίνητο έπεσε στην πύλη της Καγκελαρίας

Διαδώστε:
Γερμανία: Αυτοκίνητο έπεσε στην πύλη της Καγκελαρίας

Ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στην πύλη της γερμανικής Καγκελαρίας στο Βερολίνο, χωρίς να έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, πυροσβεστική και ασθενοφόρο, ενώ στο αυτοκίνητο ήταν γραμμένα αντικυβερνητικά συνθήματα.

Από τη μία πλευρά ήταν γραμμένη η φράση: «Σταματήστε τις πολιτικές παγκοσμιοποίησης» και από την άλλη «Καταραμένοι δολοφόνοι παιδιών και ηλικιωμένων».

H γερμανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι ερευνά αν ο οδηγός προκάλεσε εκούσια την πρόσκρουση.

Σημειώνεται πως το περιστατικό έλαβε χώρα λίγο πριν η καγκελάριος Μέρκελ ξεκινήσει τηλεδιάσκεψη με τους πρωθυπουργούς των κρατιδίων της χώρας, σχετικά με τα επόμενα βήματα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων