03/10/2019 03/10/2019 Για την παρηγοριά που βρίσκει ο κάθε άνθρωπος που γονατίζει και προσεύχεται στην Παναγία μίλησε ο Γέροντας Εφραίμ Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, κομίζοντας στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Επισκοπειό Ταμασού την εικόνα της Παναγίας της Βηματάρισσας. Ο Γέροντας Εφραίμ αναφέρθηκε στην ιστορία της θαυματουργής εικόνας και τόνισε ότι η Παναγία είναι...
03 Οκτωβρίου, 2019 - 13:52
Τελευταία ενημέρωση: 03/10/2019 - 16:10

Γέροντας Εφραίμ: Η Παναγία καθοδηγεί τα βήματά μας

Διαδώστε:
Γέροντας Εφραίμ: Η Παναγία καθοδηγεί τα βήματά μας

Για την παρηγοριά που βρίσκει ο κάθε άνθρωπος που γονατίζει και προσεύχεται στην Παναγία μίλησε ο Γέροντας Εφραίμ Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, κομίζοντας στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Επισκοπειό Ταμασού την εικόνα της Παναγίας της Βηματάρισσας.

Ο Γέροντας Εφραίμ αναφέρθηκε στην ιστορία της θαυματουργής εικόνας και τόνισε ότι η Παναγία είναι εκείνη που καθοδηγεί τα βήματά μας κάθε λεπτό και γι αυτό πρέπει να την επικαλούμαστε πάντα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Η υποδοχή της Εικόνας της Παναγίας της Βηματάρισσας στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Επισκοπειό Ταμασού, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου.

Την εικόνα κόμισε ο Γέροντας Εφραίμ Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου και υποδέχθηκε ο Θεοφιλέστατος επίσκοπος Λήδρας κ. Επιφάνιος και σύσσωμος ο κλήρος της Μητρόπολης Ταμασού, μαζί με πλήθος κόσμου.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η Ταμασός υποδέχθηκε την Εικόνα της Παναγίας Βηματάρισσας – Συγκίνηση και κατάνυξη

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων