27/10/2021 27/10/2021 «Ήταν τιμή μου που γνώρισα τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και τον άκουσα να μιλά για την επείγουσα ανάγκη αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής», σημείωσε ο γερουσιαστής Κρις Κουνς από την Πολιτεία του Ντέλαγουερ. Ο Αμερικανός γερουσιαστής είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κατά τη διάρκεια του επίσημου γεύματος που παρέθεσε η πρόεδρος...
27 Οκτωβρίου, 2021 - 18:43
Τελευταία ενημέρωση: 27/10/2021 - 18:50

Γερουσιαστής: «Τιμή μου που γνώρισα τον Παναγιώτατο»

Διαδώστε:
Γερουσιαστής: «Τιμή μου που γνώρισα τον Παναγιώτατο»

«Ήταν τιμή μου που γνώρισα τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και τον άκουσα να μιλά για την επείγουσα ανάγκη αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής», σημείωσε ο γερουσιαστής Κρις Κουνς από την Πολιτεία του Ντέλαγουερ. Ο Αμερικανός γερουσιαστής είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κατά τη διάρκεια του επίσημου γεύματος που παρέθεσε η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι.

Όπως δήλωσε σε ανάρτηση του στο Twitter, «καθώς προσπαθούμε να αναπτύξουμε παγκόσμιες λύσεις για το κλίμα, η διαθρησκευτική ηγεσία του Οικουμενικού Πατριάρχη λειτουργεί ως έμπνευση για όλους μας».

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων