04/05/2023 04/05/2023 Γεύμα προς τιμήν των Αντιπροσώπων της Ιεράς Κοινότητας Αγίου Όρους που συνοδεύoυν την εικόνα “Άξιον Εστί”, παρέθεσε ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Δένδιας.   Παρέθεσα σήμερα γεύμα προς τιμήν των Αντιπροσώπων της Ιεράς Κοινότητας Αγίου Όρους που συνοδεύoυν την εικόνα “Άξιον Εστί”, καθώς και του Πολιτικού Διοικητή & του Αναπλ. Διοικητή Αγίου Όρους. pic.twitter.com/PLWcapN8gu —...
04 Μαΐου, 2023 - 17:04

Γεύμα Δένδια στους αντιπροσώπους της Ιεράς Κοινότητας Αγίου Όρους (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Γεύμα Δένδια στους αντιπροσώπους της Ιεράς Κοινότητας Αγίου Όρους (ΦΩΤΟ)

Γεύμα προς τιμήν των Αντιπροσώπων της Ιεράς Κοινότητας Αγίου Όρους που συνοδεύoυν την εικόνα “Άξιον Εστί”, παρέθεσε ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Δένδιας.

 


Στο γεύμα παρακάθισε ο Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους κ. Αθανάσιος Μαρτίνος και ο Αναπληρωτής Διοικητής του Αγίου Όρους κ. Αρίστος Κασμίρογλου.

Φωτογραφίες από το γεύμα που παρατέθηκε στον 7ο όροφο του Υπουργείο Εξωτερικών, στην Ακαδημίας 1 το οποίο έχει θέα την Ακρόπολη δημοσίευσε ο Νίκος Δένδιας στο twitter.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων