13/09/2019 13/09/2019 Γεύμα προς τιμήν του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας, κ. Μακαρίου παρέθεσε την Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου  ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό και Εκκλησιαστικά Θέματα κ.  Αντώνης  Διαματάρης, όπως γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας βρίσκεται στην Ελλάδα, όπου την Τετάρτη, είχε συνάντηση τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Εν συνεχεία θα επισκεφτεί το Φανάρι...
13 Σεπτεμβρίου, 2019 - 8:57
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2019 - 9:10

Γεύμα του Αντ. Διαματάρη προς τιμήν του Αρχιεπ. Αυστραλίας

Διαδώστε:
Γεύμα του Αντ. Διαματάρη προς τιμήν του Αρχιεπ. Αυστραλίας

Γεύμα προς τιμήν του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας, κ. Μακαρίου παρέθεσε την Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου  ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό και Εκκλησιαστικά Θέματα κ.  Αντώνης  Διαματάρης, όπως γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας βρίσκεται στην Ελλάδα, όπου την Τετάρτη, είχε συνάντηση τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Εν συνεχεία θα επισκεφτεί το Φανάρι και τα Ιεροσόλυμα, όπου θα έχει συναντήσεις με την Α.Θ.Π τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίο και τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων, κ. κ. Θεόφιλο. Το ταξίδι του περιλαμβάνει και προγραμματισμένες επισκέψεις σε Φινλανδία και Εσθονία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων