19/11/2021 19/11/2021 «Μήνυμα συνθηκολόγησης και αναξιοπιστίας» χαρακτήρισε το χθεσινό διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Νάσος Ηλιόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του Σκάι. Όπως δήλωσε, ήταν «μήνυμα συνθηκολόγησης γιατί δεν άγγιξε τα κρίσιμα ζητήματα, όπως η ενίσχυση του ΕΣΥ, η στήριξη των μέσων μεταφοράς, η προστασία των χώρων εργασίας, η μείωση των μαθητών στις...
19 Νοεμβρίου, 2021 - 17:03
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2021 - 17:08

Για «μάθημα θρησκευτικών» κάνει λόγο ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ

Διαδώστε:
Για «μάθημα θρησκευτικών» κάνει λόγο ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ

«Μήνυμα συνθηκολόγησης και αναξιοπιστίας» χαρακτήρισε το χθεσινό διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Νάσος Ηλιόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του Σκάι.

Όπως δήλωσε, ήταν «μήνυμα συνθηκολόγησης γιατί δεν άγγιξε τα κρίσιμα ζητήματα, όπως η ενίσχυση του ΕΣΥ, η στήριξη των μέσων μεταφοράς, η προστασία των χώρων εργασίας, η μείωση των μαθητών στις τάξεις» και «μήνυμα αναξιοπιστίας γιατί μόλις πριν από δύο μέρες ο ίδιος ο πρωθυπουργός μας έλεγε ότι δεν θα πάρει μέτρα για τους ανεμβολίαστους».

Ο Ν. Ηλιόπουλος είπε πως «πριν από 15 μέρες ο κ. Μητσοτάκης, όταν του λέγαμε να πάρει μέτρα στις εκκλησίες, μετέτρεψε τη συζήτηση σε μάθημα θρησκευτικών». «Χθες τελικά έγινε θαύμα και υποστήριξε ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα στις εκκλησίες» κατέληξε στο σχόλιο του.

ΑΠΕ ΜΠΕ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων