06/10/2021 06/10/2021 Συγχαρητήρια σε όλους όσοι διακρίθηκαν στις κατηγορίες του Orthodox Arts Festival αλλά και σε κάθε συμμετέχοντα ανεξαιρέτως που εμπιστεύθηκε το έργο του προς αξιολόγηση, εκφράζει η Υμνωδός κα Νεκταρία Καραντζή. “Το Orthodox Arts Festival, υπό την αιγίδα του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μ. Βρετανίας, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, αποτελεί ένα μοναδικό στο είδος του φεστιβάλ...
06 Οκτωβρίου, 2021 - 18:31
Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2021 - 18:42

Για όσους διακρίθηκαν στις κατηγορίες του Orthodox Arts Festival

Διαδώστε:
Για όσους διακρίθηκαν στις κατηγορίες του Orthodox Arts Festival

Συγχαρητήρια σε όλους όσοι διακρίθηκαν στις κατηγορίες του Orthodox Arts Festival αλλά και σε κάθε συμμετέχοντα ανεξαιρέτως που εμπιστεύθηκε το έργο του προς αξιολόγηση, εκφράζει η Υμνωδός κα Νεκταρία Καραντζή.

“Το Orthodox Arts Festival, υπό την αιγίδα του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μ. Βρετανίας, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, αποτελεί ένα μοναδικό στο είδος του φεστιβάλ για κάθε μορφή τέχνης του ορθόδοξου κόσμου, με σκοπό όχι τόσο προσανατολισμένο στη διάκριση και τις απονομές των βραβείων, αλλά το “μοίρασμα” και την αποτύπωση, μέσω της τέχνης, κοινής αναφοράς ιδεών των συμμετεχόντων. Θερμά συγχαρητήρια ιδιαιτέρως στις γυναίκες που έλαβαν μέρος στην κατηγορία της “μουσικής”, ερμηνεύοντας βυζαντινούς ύμνους, πολλές εκ των οποίων μέλη του http://www.womeninbyznatinemusic.com που στηρίζει εξ αρχής το εγχείρημα. Όλες οι συμμετοχές ήταν ιδιαίτερα αξιόλογες σε κάθε κατηγορία, κάνοντας το έργο μας ιδιαίτερα δύσκολο στην επιλογή. Ελπίζουμε ότι επιλέξαμε σωστά και αναμένουμε με χαρά τις μελλοντικές συμμετοχές” αναφέρει σε επίκαιρη ανάρτησή της.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων