12/11/2020 12/11/2020 Για την πορεία της υγείας του Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου ο οποίος από χθες το βράδυ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός μετά την διάγνωση πως είναι θετικός στον κορωνοϊό. Ο κ. Βλάσης, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την καθηγήτρια Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», κ. Κοτανίδου η οποία τον...
12 Νοεμβρίου, 2020 - 14:31
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2020 - 14:51

Για την υγεία του Αρχιεπ. Αναστάσιου ενημερώθηκε ο Κ. Βλάσης

Διαδώστε:
Για την υγεία του Αρχιεπ. Αναστάσιου ενημερώθηκε ο Κ. Βλάσης

Για την πορεία της υγείας του Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου ο οποίος από χθες το βράδυ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός μετά την διάγνωση πως είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Ο κ. Βλάσης, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την καθηγήτρια Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», κ. Κοτανίδου η οποία τον ενημέρωσε σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Μακαριωτάτου.

“Σήμερα είχα τηλεφωνική επικοινωνία με την καθηγήτρια Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», κ. Κοτανίδου, προκειμένου να ενημερωθώ για την κατάσταση και την πορεία της υγείας του Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιου, ο οποίος νοσηλεύεται με Covid19. Μετέφερα το ενδιαφέρον, αλλά και τις ευχές μου – όπως και του συνόλου της πολιτικής ηγεσία του Υπουργείου – για ταχεία ανάρρωση. Η σκέψη μας είναι κοντά του”, γράφει στην ανάρτηση του η οποία συνοδεύεται από μια φωτογραφία με τον Μακαριώτατο όταν τον Ιούλιο του 2019 είχε επισκεφθεί την Στεμνίτσα Αρκαδίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων