03/10/2020 03/10/2020 Ένα άρθρο με τίτλο «Χρηστότητα εκδιδαχθείς» έγραψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου, κ. Ιερώνυμος, επί τη σημερινή εορτή του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη (3 Οκτωβρίου 2020), στο οποίο αναφέρεται εκτενώς στον βίο και το έργο του Αγίου προστάτη του νομικού κόσμου της χώρας, αλλά και «ουρανομύστη καί πανσόφου» Διονυσίου. Το άρθρο δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό,...
03 Οκτωβρίου, 2020 - 18:55
Τελευταία ενημέρωση: 03/10/2020 - 19:08

Για τον Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη – Μητρ. Λαρίσης και Τυρνάβου

Διαδώστε:
Για τον Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη – Μητρ. Λαρίσης και Τυρνάβου

Ένα άρθρο με τίτλο «Χρηστότητα εκδιδαχθείς» έγραψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου, κ. Ιερώνυμος, επί τη σημερινή εορτή του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη (3 Οκτωβρίου 2020), στο οποίο αναφέρεται εκτενώς στον βίο και το έργο του Αγίου προστάτη του νομικού κόσμου της χώρας, αλλά και «ουρανομύστη καί πανσόφου» Διονυσίου. Το άρθρο δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό, υπό τον τίτλο «Αχιλλίου Πόλις», το οποίο εκδίδει η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου.

Για να το διαβάσετε ολόκληρο, κάντε κλικ εδώ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων