12/09/2019 12/09/2019 Στο Δημοτικό Σχολείο των Αρκιών, το μικρότερο σχολείο στην Ευρωπαϊκή Ένωση φοιτά ένα και μόνο παιδί, ο 9χρονος Χρήστος που φέτος πηγαίνει στην Δ΄ τάξη και ζει στο νησί με τους γονείς και τα τέσσερα αδέρφια του. Ο Χρήστος είναι ο μοναδικός μαθητής στους Αρκιούς, ο οποίος πήγε μεν στο σχολείο χθες, αλλά αγιασμός εν...
12 Σεπτεμβρίου, 2019 - 14:13

Γιατί δεν έγινε αγιασμός στους Αρκιούς

Διαδώστε:
Γιατί δεν έγινε αγιασμός στους Αρκιούς

Στο Δημοτικό Σχολείο των Αρκιών, το μικρότερο σχολείο στην Ευρωπαϊκή Ένωση φοιτά ένα και μόνο παιδί, ο 9χρονος Χρήστος που φέτος πηγαίνει στην Δ΄ τάξη και ζει στο νησί με τους γονείς και τα τέσσερα αδέρφια του.

Ο Χρήστος είναι ο μοναδικός μαθητής στους Αρκιούς, ο οποίος πήγε μεν στο σχολείο χθες, αλλά αγιασμός εν τέλει δεν έγινε.’

Τι συνέβη με τον Ιερέα

Η δασκάλα Μαρία Τσιαλέρα στους Αρκούς (ή Αρκιούς) μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε πως αγιασμός δεν έγινε στο νησί καθώς ο παπάς που έρχεται εθελοντικά στους Λειψούς δεν κατάφερε να επισκεφτεί το νησί.

Σε ερώτηση για το πως περνάει την ώρα του στο σχολείο ο Χρήστος, ως ο μοναδικός μαθητής, η δασκάλα του απάντησε:

«Δυστυχώς δεν έχει παρέα, ωστόσο αυτό το αναπληρώνουμε με πολλά διαδικτυακά μαθήματα και με συνδέσεις με άλλα σχολεία. Οπότε ο Χρήστος έχει παρέα στη Σύρο και σε άλλα νησιά», ανέφερε η δασκάλα του μικρού Χρήστου, ενώ με την σειρά του ο μικρός ανέφερε πως μόλις μεγαλώσει θέλει να γίνει δάσκαλος.

Πηγή: https://www.in.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων