16/03/2020 16/03/2020 Στη διευρυμένη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη μεγάλη αίθουσα της Ιεράς Συνόδου υπό τη προεδρία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, συμμετείχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος. Κατά την έξοδο του από το Συνοδικό Μέγαρο, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, ο Σεβασμιώτατος δήλωσε: “Συνεδριάζει η ΔΙΣ η οποία είναι υπεύθυνη κι...
16 Μαρτίου, 2020 - 18:25
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2020 - 18:47

Γιατί την Ορθόδοξη Εκκλησία; Υπάρχουν πολλά δόγματα στην Ελλάδα

Διαδώστε:
Γιατί την Ορθόδοξη Εκκλησία; Υπάρχουν πολλά δόγματα στην Ελλάδα

Στη διευρυμένη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη μεγάλη αίθουσα της Ιεράς Συνόδου υπό τη προεδρία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, συμμετείχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος.

Κατά την έξοδο του από το Συνοδικό Μέγαρο, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, ο Σεβασμιώτατος δήλωσε:

Συνεδριάζει η ΔΙΣ η οποία είναι υπεύθυνη κι έτσι δεΝ μπορώ να πω την άποψή μου όταν συνεδριάζει η ΔΙΣ. Μάς κάλεσε ο Μακαριώτατος να πούμε τις γνώμες μας και μόνον αυτό. Το μόνο που μπορώ να πω είναι γιατί μόνο να κλείσει η Ορθόδοξη Εκκλησία αφού υπάρχουν πολλά δόγματα στην Ελλάδα”.

ΑΚΟΥΣΤΕ:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων