10/11/2019 10/11/2019 «Για πρώτη φορά συμμετέχουν πάνω 70 Μητροπόλεις της Ελλαδικής Εκκλησίας και αυτό δείχνει ότι με τη συγχρονισμένη παρουσία όλων των Μητροπόλεων αλλά και με την άοκνη προσπάθεια του Προεδρείου και του Προέδρου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δωδώνης κ. Χρυσοστόμου αλλά και του π. Σπυρίδωνα Κατραμάδου γίνεται ένα τεράστιο έργο πάρα πολύ σημαντικό, το οποίο θα αποβεί επωφελές...
10 Νοεμβρίου, 2019 - 16:02
Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2019 - 15:29

“Γίνεται ένα τεράστιο έργο, επωφελές για τις τοπικές κοινωνίες”

Διαδώστε:
“Γίνεται ένα τεράστιο έργο, επωφελές για τις τοπικές κοινωνίες”

«Για πρώτη φορά συμμετέχουν πάνω 70 Μητροπόλεις της Ελλαδικής Εκκλησίας και αυτό δείχνει ότι με τη συγχρονισμένη παρουσία όλων των Μητροπόλεων αλλά και με την άοκνη προσπάθεια του Προεδρείου και του Προέδρου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δωδώνης κ. Χρυσοστόμου αλλά και του π. Σπυρίδωνα Κατραμάδου γίνεται ένα τεράστιο έργο πάρα πολύ σημαντικό, το οποίο θα αποβεί επωφελές για όλους αλλά και κυρίως τις τοπικές κοινωνίες», υπογράμμισε στο Πρακτορείο «Ορθοδοξία» και στον Αντώνη Μακατούνη ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης, μέλος της ειδικής συνοδικής επιτροπής των Προσκυνηματικών περιηγήσεων, κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας του σημαντικού 4ου Πανελληνίου συνεδρίου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων.

Δείτε τις δηλώσεις:

Ρεπορτάζ: Αντώνης Μακατούνης

Κάμερα: Ανδρέας Χαλκιόπουλος

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων