31/07/2020 31/07/2020 Ο γνωστός Αφρικανός πολιτικός, Bruno Ben Moubamba, υψηλός αξιωμάτουχος της Γκαμπόν ασπάστηκε την Ορθοδοξία και βαφτίστηκε στη Μόσχα, παίρνοντας το όνομα Βλαδίμηρος, αναφέρουν πηγές από τη Ρωσική Εκκλησία. Το νεοφώτιστο μέλος, θα αποτελεί από εδώ και στο εξής τον πρώτο ορθόδοξο χριστιανό πολιτικό στην Γκαμπόν, έχοντας περάσει από ανώτατα πολιτειακά αξιώματα της εν λόγω χώρας....
31 Ιουλίου, 2020 - 20:37
Τελευταία ενημέρωση: 31/07/2020 - 21:31

Γνωστός Αφρικανός πολιτικός ασπάστηκε την Ορθοδοξία

Διαδώστε:
Γνωστός Αφρικανός πολιτικός ασπάστηκε την Ορθοδοξία

Ο γνωστός Αφρικανός πολιτικός, Bruno Ben Moubamba, υψηλός αξιωμάτουχος της Γκαμπόν ασπάστηκε την Ορθοδοξία και βαφτίστηκε στη Μόσχα, παίρνοντας το όνομα Βλαδίμηρος, αναφέρουν πηγές από τη Ρωσική Εκκλησία. Το νεοφώτιστο μέλος, θα αποτελεί από εδώ και στο εξής τον πρώτο ορθόδοξο χριστιανό πολιτικό στην Γκαμπόν, έχοντας περάσει από ανώτατα πολιτειακά αξιώματα της εν λόγω χώρας.

Πρόκειται για έναν ιδιαιτέρως καλλιεργημένο άνθρωπο που αντιλαμβάνεται πλήρως τις πτυχές της Ορθοδοξίας. Στο μεταξύ, η είδηση απασχόλησε έντονα και τα εγχώρια Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της αφρικανικής χώρας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Irina Tresorukova – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

ΠΗΓΗ: ria.ru

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων