28/04/2021 28/04/2021 Το ψηφιακό κανάλι Pemptousia TV θα μεταδώσει ζωντανά την Ακολουθία του Νιπτήρος από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου ομωνύμου δήμου (Μπραχαμίου) και ώρα 18:30 έως 20:45. Στην Pemptousia TV θα μπορείτε να παρακολουθείτε, Live πρόγραμμα και on demand περιεχόμενο, ζωντανές συνδέσεις, εκπομπές λόγου, πνευματικές συνάξεις, συνεντεύξεις, οδοιπορικά, αποστολές , ντοκιμαντέρ, σήριαλ και εκδηλώσεις. Θα...
28 Απριλίου, 2021 - 16:31

H Ακολουθία του Νιπτήρος ζωντανά από την Pemptousia TV

Διαδώστε:
H Ακολουθία του Νιπτήρος ζωντανά από την Pemptousia TV

Το ψηφιακό κανάλι Pemptousia TV θα μεταδώσει ζωντανά την Ακολουθία του Νιπτήρος από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου ομωνύμου δήμου (Μπραχαμίου) και ώρα 18:30 έως 20:45.

Στην Pemptousia TV θα μπορείτε να παρακολουθείτε, Live πρόγραμμα και on demand περιεχόμενο, ζωντανές συνδέσεις, εκπομπές λόγου, πνευματικές συνάξεις, συνεντεύξεις, οδοιπορικά, αποστολές , ντοκιμαντέρ, σήριαλ και εκδηλώσεις.

Θα έχετε πρόσβαση σε ένα πλούσιο αρχείο με ντοκουμέντα ενώ θα μπορείτε με όλη σας την οικογένεια να παρακολουθείτε, μεγάλα γεγονότα και αφιερώματα για πρόσωπα που έγραψαν και γράφουν ιστορία.

Οι Παραδόσεις μας, οι Ρίζες μας, ο Πολιτισμός μας και η Ορθοδοξία σε πρώτο πλάνο.

www.pemptousia.tv

Σε λίγες ώρες κοντά σας!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων