21/03/2021 21/03/2021 Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η Β΄ διαδικτυακή Ημερίδα του «Ιδρύματος Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού» Η ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ»  Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, στις 20/03/21, η Ημερίδα του «Ι.Ε.Θ.Π» παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα και πλήθους παρευρισκομένων. Μήνυμα απεύθυνε και ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης. Ο...
21 Μαρτίου, 2021 - 11:07
Τελευταία ενημέρωση: 21/03/2021 - 10:34

“H δόξα της Ορθοδοξίας δια του ελληνορθοδόξου πνεύματος”

Διαδώστε:
“H δόξα της Ορθοδοξίας δια του ελληνορθοδόξου πνεύματος”

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η Β΄ διαδικτυακή Ημερίδα του «Ιδρύματος Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού» Η ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ» 

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, στις 20/03/21, η Ημερίδα του «Ι.Ε.Θ.Π» παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα και πλήθους παρευρισκομένων.

Μήνυμα απεύθυνε και ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης.

Ο Καθηγητής κ. Αθανάσιος Αγγελόπουλος ανέπτυξε το θέμα: «Ο Κόσμος της Ορθοδοξίας χθες σήμερα και αύριο». Συντονιστής της εκδηλώσεως ήταν ο Καθηγητής κ. Γεώργιος Νεκτάριος Λόης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων