28/09/2023 29/09/2023 Η Υφυπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Ράπτη εκφράζει το σεβασμό στο πρόσωπο, το έργο και την προσφορά του Πανοσιολογιότατου Εφραίμ Βατοπαιδινού, Καθηγούμενου της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους, καθώς όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Τουρισμού, είχε τη χαρά να τον συναντήσει στη Θεσσαλονίκη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της συναυλίας,...
28 Σεπτεμβρίου, 2023 - 16:50
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2023 - 9:27

H Έλενα Ράπτη εκφράζει το σεβασμό στο πρόσωπο, το έργο και την προσφορά του Γέροντα Εφραίμ του Βατοπαιδινού

Διαδώστε:
H Έλενα Ράπτη εκφράζει το σεβασμό στο πρόσωπο, το έργο και την προσφορά του Γέροντα Εφραίμ του Βατοπαιδινού

Η Υφυπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Ράπτη εκφράζει το σεβασμό στο πρόσωπο, το έργο και την προσφορά του Πανοσιολογιότατου Εφραίμ Βατοπαιδινού, Καθηγούμενου της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους, καθώς όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Τουρισμού, είχε τη χαρά να τον συναντήσει στη Θεσσαλονίκη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της συναυλίας, στο πλαίσιο του 9ου Φεστιβάλ Δάσους του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Ενός πολυδιάστατου μουσικού έργου, μία πολυπρόσωπη μουσική τριλογία, σε παραγωγή της «Πεμπτουσίας», που διοργάνωσαν το Ινστιτούτο «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός», η Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η Διεύθυνση Πολιτισμού Τουρισμού Δήμου Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη, φωτορεπορτάζ ope.gr: Δέος και κατάνυξη στις “Μεγάλες Ώρες”, το μουσικό έργο με διαχρονικά πνευματικά μηνύματα

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων