29/03/2021 29/03/2021 Οι άριστες διμερείς σχέσεις Ελλάδας-Κίνας και η βαθιά φιλία που ενώνει τους δυο λαούς επιβεβαιώθηκαν κατά τη συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου με τον υπουργό Άμυνας της Κίνας Γουέι Φένγκε, στο Προεδρικό Μέγαρο. Η κυρία Σακελλαροπούλου επισήμανε ότι η δυναμική των σχέσεων μεταξύ των δυο χωρών μας επιβεβαιώθηκε στο πιο υψηλό επίπεδο κατά...
29 Μαρτίου, 2021 - 18:44
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2021 - 17:47

H ΠτΔ ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Κίνας για το μήνυμά του για τα 200 χρόνια

Διαδώστε:
H ΠτΔ ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Κίνας για το μήνυμά του για τα 200 χρόνια

Οι άριστες διμερείς σχέσεις Ελλάδας-Κίνας και η βαθιά φιλία που ενώνει τους δυο λαούς επιβεβαιώθηκαν κατά τη συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου με τον υπουργό Άμυνας της Κίνας Γουέι Φένγκε, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η κυρία Σακελλαροπούλου επισήμανε ότι η δυναμική των σχέσεων μεταξύ των δυο χωρών μας επιβεβαιώθηκε στο πιο υψηλό επίπεδο κατά την επίσκεψη του Προέδρου Σι Ζινπίνγκ στην Αθήνα τον Νοέμβριο του 2019. Τόνισε, επίσης, ότι φέτος συμπληρώνονται 15 χρόνια από την αναβάθμιση της διμερούς συνεργασίας μας σε στρατηγική.

Τέλος, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τις ευχαριστίες της για το θερμό μήνυμα του Προέδρου της Κίνας με την ευκαιρία της επετείου των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Άμυνας Γουέι Φένγκε δήλωσε ότι η σημερινή του επίσκεψη στην Αθήνα επισφραγίζει τις άριστες διμερείς σχέσεις και θέτει τα θεμέλια για περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας των δύο χωρών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων