21/04/2020 21/04/2020 Εορτάστηκε πανηγυρικά η ετήσια σύναξη της Ιεράς Εικόνος Παναγίας Βηματαρίσσης, αντίγραφο της οποίας είναι αποθησαυρισμένο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου. Το εσπέρας της Δευτέρας τελέστηκε ο πανηγυρικός εσπερινός Το πρωί της Τρίτης ετελέσθη πανηγυρικό ιερατικό συλλείτουργο. Ακολούθησε η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος εντός του Ιερού Ναού κεκλεισμένων των θυρών λόγω των συνθηκών. Την...
21 Απριλίου, 2020 - 11:59

H σύναξη της Ιεράς Εικόνος Παναγίας Βηματαρίσσης στον Βόλο

Διαδώστε:
H σύναξη της Ιεράς Εικόνος Παναγίας Βηματαρίσσης στον Βόλο

Εορτάστηκε πανηγυρικά η ετήσια σύναξη της Ιεράς Εικόνος Παναγίας Βηματαρίσσης, αντίγραφο της οποίας είναι αποθησαυρισμένο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου.
Το εσπέρας της Δευτέρας τελέστηκε ο πανηγυρικός εσπερινός

Το πρωί της Τρίτης ετελέσθη πανηγυρικό ιερατικό συλλείτουργο. Ακολούθησε η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος εντός του Ιερού Ναού κεκλεισμένων των θυρών λόγω των συνθηκών. Την ευθύνη της Πανηγύρεως είχε ο Προϊστάμενος του ως άνω Ιερού Μητροπολιτικού Ναού, πρωτοπρεσβύτερος π. Χαρίλαος Παπαγεωργίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων