19/11/2021 19/11/2021 Με λύπη η οικογένεια της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης αποχαιρετά τον Χριστοφόρο Κοντάκη, ο οποίος υπηρέτησε με πάθος και δυναμισμό την Εκπαίδευση και ιδιαίτερα την Εκκλησιαστική Εκπαίδευση. “Οι συνάδελφοι και οι φοιτητές του δεν ξεχνούν ότι υπήρξε εκ των θερμουργών εμπνευστών της ανωτατοποίησης της παλιάς Ανωτέρας Εκκλησιαστικής Σχολής Θεσσαλονίκης, η οποία εξελίχθηκε τελικά σε Ανώτατο...
19 Νοεμβρίου, 2021 - 13:18
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2021 - 13:05

Η ΑΕΑ Θεσσαλονίκης “αποχαιρετά” τον Χριστόφορο Κοντάκη

Διαδώστε:
Η ΑΕΑ Θεσσαλονίκης “αποχαιρετά” τον Χριστόφορο Κοντάκη

Με λύπη η οικογένεια της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης αποχαιρετά τον Χριστοφόρο Κοντάκη, ο οποίος υπηρέτησε με πάθος και δυναμισμό την Εκπαίδευση και ιδιαίτερα την Εκκλησιαστική Εκπαίδευση.

“Οι συνάδελφοι και οι φοιτητές του δεν ξεχνούν ότι υπήρξε εκ των θερμουργών εμπνευστών της ανωτατοποίησης της παλιάς Ανωτέρας Εκκλησιαστικής Σχολής Θεσσαλονίκης, η οποία εξελίχθηκε τελικά σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Η νεκρώσιμη ακολουθία του θα τελεστεί το Σάββατο 20 Νοεμβρίου, ώρα 14.30 στο Κοιμητήριο Αναστάσεως του Κυρίου.

Θα παραστεί κλιμάκιο καθηγητών, υπαλλήλων και φοιτητών με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων