01/03/2020 01/03/2020 Ο Αντώνης Καζαμίας, Σύμβουλος του Κυβερνήτη Ν. Σινά Χάλιντ Φούντα και της Ιεράς Μονής Σινά, παραβρέθηκε και συμμετείχε στην 3η συνάντηση στο Κάιρο για την προετοιμασία ενός μεγάλου συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στο Σαρμ Ελ Σέιχ και το οποίο θα συνδέσει τον θρησκευτικό με τον ιατρικό τουρισμό. Στη συνάντηση αυτή που έγινε παρουσία...
01 Μαρτίου, 2020 - 14:43
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2020 - 15:11

Η Αίγυπτος ενισχύει τον θρησκευτικό τουρισμό

Διαδώστε:
Η Αίγυπτος ενισχύει τον θρησκευτικό τουρισμό

Ο Αντώνης Καζαμίας, Σύμβουλος του Κυβερνήτη Ν. Σινά Χάλιντ Φούντα και της Ιεράς Μονής Σινά, παραβρέθηκε και συμμετείχε στην 3η συνάντηση στο Κάιρο για την προετοιμασία ενός μεγάλου συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στο Σαρμ Ελ Σέιχ και το οποίο θα συνδέσει τον θρησκευτικό με τον ιατρικό τουρισμό.

Στη συνάντηση αυτή που έγινε παρουσία πολλών Περιφερειαρχών από όλη την χώρα, ο Κυβερνήτης κ. Φούντα μετέφερε σε όλους τους επισήμους παρεβρισκομένους την επιθυμία του Αιγυπτίου Προέδρου Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι να ενισχύσει τον θρησκευτικό τουρισμό, γεγονός που αφορά ιδιαίτερα και την Αγία Αικατερίνη του Σινά, που είναι από τα παλαιότερα μοναστήρια στον κόσμο, όπως ο ίδιος ο κ. Φούντα τόνισε στην ομιλία του.

Παράλληλα, λίγο πριν τη συνάντηση, αξίζει να σημειωθεί ότι τις πιο θερμές προσωπικές ευχές του αλλά και εκ μέρους της Περιφέρειας του Νοτίου Σινά, μετέφερε ο Κυβερνήτης της περιοχής Χάλιντ Φούντα, προς τον Αρχιεπίσκοπο Σινά, Φαράν και Ραϊθούς κ. Δαμιανό, με αφορμή εγχείρηση που υποβλήθηκε στο πόδι ο Ιεράρχης.

Στην τηλεφωνική τους επικοινωνία, που έγινε παρουσία του κ. Αντώνη Καζαμία, ο Κυβερνήτης Χάλιντ Φούντα εξέφρασε την βαθιά του εκτίμηση προς τον Αρχιεπίσκοπο Σινά, ευχόμενος «καλή ανάρρωση» από την εγχείρηση στο πόδι που υποβλήθηκε την περασμένη Τετάρτη στην Αθήνα ο κ. Δαμιανός.

Του τόνισε μάλιστα ότι τον περιμένει το συντομότερο δυνατό πίσω στο Σινά και ότι θα τον επισκεφτεί, άμα τη αφίξει του, στην Ιερά Μονή της Αγίας Αικατερίνης του Σινά.

Από την πλευρά του, ο Αρχιεπίσκοπος κ. Δαμιανός ευχαρίστησε θερμά τον Κυβερνήτη κ. Χάλιντ Φούντα, για το ενδιαφέρον του, ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί του μέσα στην περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, όπου θα επιστρέψει στην Αίγυπτο.

Πηγή: pyramisnews.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων