13/10/2022 13/10/2022 Η Ακαδημία Αθηνών, στη σημερινή συνεδρίαση της ολομέλειάς της (13/10/22) , εξέλεξε τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας και Επίτιμο Καθηγητή της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Προκόπη Παυλόπουλο, ως τακτικό μέλος της. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, με την όλη ακαδημαϊκή του σταδιοδρομία, το πλούσιο και υψηλού επιπέδου συγγραφικό και διδακτικό του έργο, ο...
13 Οκτωβρίου, 2022 - 12:45
Τελευταία ενημέρωση: 13/10/2022 - 12:54

Η Ακαδημία Αθηνών εξέλεξε ως τακτικό μέλος της τον Προκόπη Παυλόπουλο

Διαδώστε:
Η Ακαδημία Αθηνών εξέλεξε ως τακτικό μέλος της τον Προκόπη Παυλόπουλο

Η Ακαδημία Αθηνών, στη σημερινή συνεδρίαση της ολομέλειάς της (13/10/22) , εξέλεξε τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας και Επίτιμο Καθηγητή της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Προκόπη Παυλόπουλο, ως τακτικό μέλος της.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, με την όλη ακαδημαϊκή του σταδιοδρομία, το πλούσιο και υψηλού επιπέδου συγγραφικό και διδακτικό του έργο, ο Προκόπης Παυλόπουλος, αναδείχθηκε χωρίς αμφιβολία σε εξέχοντα επιστήμονα του Δημοσίου Δικαίου.

Επιπροσθέτως όπως αναφέρει η Ακαδημία Αθηνών, είναι άξια μνείας η πολιτική του σταδιοδρομία, που είχε ως αποκορύφωμα την ανάδειξή του στο ύπατο αξίωμα της Ελληνικής Πολιτείας, την οποία υπηρέτησε από το 2015 έως το 2020 ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων