02/04/2020 02/04/2020 Άγνωστοι βεβήλωσαν με σπρέι τον Εσταυρωμένο, που βρίσκεται στο μικρό προσευχητικό χώρο στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου και Χαραλάμπους στα Κρύα Ιτεών της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών.  Παρακάτω μεταφέρουμε την αντίδραση εκ μέρους του Ιερού Ναού, όπως αυτή δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα του. “Λίγες μέρες προ του εκουσίου Πάθους του Κυρίου μας, προ των...
02 Απριλίου, 2020 - 16:10
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2020 - 16:30

Η αντίδραση στη θλιβερή εικόνα: “Είναι κατάντια αυτό, αδελφοί…”

Διαδώστε:
Η αντίδραση στη θλιβερή εικόνα: “Είναι κατάντια αυτό, αδελφοί…”

Άγνωστοι βεβήλωσαν με σπρέι τον Εσταυρωμένο, που βρίσκεται στο μικρό προσευχητικό χώρο στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου και Χαραλάμπους στα Κρύα Ιτεών της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών. 

Παρακάτω μεταφέρουμε την αντίδραση εκ μέρους του Ιερού Ναού, όπως αυτή δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα του.

“Λίγες μέρες προ του εκουσίου Πάθους του Κυρίου μας, προ των Αγίων Του Παθών για τη σωτηρία ολοκλήρου του ανθρωπίνου Γένους, σαν να μην μας φθάνουν όσα βιώνουμε τον τελευταίο καιρό, με πολύ πόνο αντικρίσαμε την θλιβερή αυτή εικόνα.

Είναι ο Εσταυρωμένος, που βρίσκεται στο μικρό προσευχητικό χώρο στο προαύλιο του Ναού μας, Αγίων Αντωνίου και Χαραλάμπους στα Κρύα Ιτεών, ο οποίος ανακούφισε και ανακουφίζει πολλές ψυχές, τις ώρες που ο Ναός μας είναι κλειστός.

Είναι κατάντια αυτό αδελφοί…. είναι αχαριστία, να ποτίζουμε με χολή και όξος, τον Ευεργέτη μας, τον Ελευθερωτή μας, τον Σωτήρα μας Χριστό…!!!

Είναι ντροπή ο άνθρωπος να συνεχίζει να σταυρώνει το Θεό του…

Έως πότε θα Τον σταυρώνουμε;;;;

Ειλικρινά θλίβομαι….

Θέλω να πιστεύω ότι ήταν απερισκεψία και ότι ήδη έχει μετανιώσει όποιος το έπραξε…

ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ…..Ελέησέ μας !

π.ι.δ.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων