21/11/2023 21/11/2023 Η Πρόεδρος του Ε.Ο.Τ. κ. Άντζελα Γκερέκου μετά το πέρας της ομιλίας της με θέμα «Αειφόρος Τουριστική Ανάπτυξη» που έδωσε την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023 στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Σχολής Γονέων – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης, επισκέφθηκε το Κέντρο Ημέρας Κατερίνης για άτομα με άνοια «Παναγία η Βηματάρισσα», παράρτημα της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Alzheimer και...
21 Νοεμβρίου, 2023 - 20:24
Τελευταία ενημέρωση: 21/11/2023 - 22:24

Η Άντζελα Γκερέκου στο Κέντρο Ημέρας Κατερίνης για την άνοια «Παναγία η Βηματάρισσα»

Διαδώστε:
Η Άντζελα Γκερέκου στο Κέντρο Ημέρας Κατερίνης για την άνοια «Παναγία η Βηματάρισσα»

Η Πρόεδρος του Ε.Ο.Τ. κ. Άντζελα Γκερέκου μετά το πέρας της ομιλίας της με θέμα «Αειφόρος Τουριστική Ανάπτυξη» που έδωσε την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023 στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Σχολής Γονέων – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης, επισκέφθηκε το Κέντρο Ημέρας Κατερίνης για άτομα με άνοια «Παναγία η Βηματάρισσα», παράρτημα της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών – Θεσσαλονίκης.

Το Κέντρο Ημέρας παρέχει τις υπηρεσίες του δωρεάν αφού τελεί υπό την αιγίδα του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και του ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Μεταξύ άλλων συνεχάρη τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Κορομπίλη Κωνσταντίνο για την εξαιρετική πρωτοβουλία και την διοικητικά υπεύθυνη του Κέντρου κ. Χριστίδου Έλενα για το σημαντικό έργο που επιτελούν.

Μεταξύ άλλων η Πρόεδρος του Ε.Ο.Τ. δήλωσε:

«Είναι σημαντικό το έργο που προκύπτει από τέτοιες πρωτοβουλίες προσφοράς για τον άνθρωπο! Παρέχοντας ψυχοκοινωνική υποστήριξη, ενημέρωση και συμβουλευτική καθοδήγηση στο πλαίσιο ενδυνάμωσης ανθρώπων με άνοια αλλά και συγγενών τους, αποτελεί θεάρεστο έργο και ζωντανό παράδειγμα για τη δημιουργία και την υλοποίηση και άλλων τόσο σημαντικών έργων κοινωνικής πολιτικής αλλά και προσφοράς προς τον άνθρωπο.»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων