11/03/2020 11/03/2020 Κριτική στον πρωθυπουργό πως “σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή η κυβέρνηση να πορεύεται με κριτήριο «ισορροπίες» και το όποιο πολιτικό κόστος”, ασκεί το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την δήλωση του πρωθυπουργού για το θέμα του κορονοϊού. “Συνιστά αναμφίβολα βήμα προς τον ορθολογισμό το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης άδειασε σήμερα τους ακραίους του...
11 Μαρτίου, 2020 - 22:39
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2020 - 22:44

Η απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στο μήνυμα του Πρωθυπουργού για τον Κορονωϊό

Διαδώστε:
Η απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στο μήνυμα του Πρωθυπουργού για τον Κορονωϊό

Κριτική στον πρωθυπουργό πως “σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή η κυβέρνηση να πορεύεται με κριτήριο «ισορροπίες» και το όποιο πολιτικό κόστος”, ασκεί το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την δήλωση του πρωθυπουργού για το θέμα του κορονοϊού.

“Συνιστά αναμφίβολα βήμα προς τον ορθολογισμό το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης άδειασε σήμερα τους ακραίους του κόμματος του, που όλες τις προηγούμενες μέρες χαρακτήριζαν «άπιστους» τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ή παρακινούσαν τους πιστούς να μεταλάβουν άφοβα” αναφέρει το σχόλιο του γραφείου Τύπου.

Ακολούθως συμπληρώνει: “Ωστόσο όταν είσαι Πρωθυπουργός και έχεις ευθύνη για τη Δημόσια Υγεία όλων των πολιτών, δεν αρκούν οι παραινέσεις αλλά απαιτούνται αποφάσεις. Η κυβέρνηση τις προηγούμενες μέρες αποφάσισε – ορθώς – να αποτρέψει τις μαζικές συναθροίσεις, αναστέλλοντας την λειτουργία σχολείων, πανεπιστημίων, φροντιστηρίων, ΚΑΠΗ, αθλητικών χώρων. Δεν περιορίστηκε σε παραινέσεις, προχώρησε σε αποφάσεις”.

Και καταλήγει: “Γιατί λοιπόν δεν αποφασίζει αναστολή ή τροποποίηση του τελετουργικού των μυστηρίων, όπως συνέβη και σε άλλες χώρες, παρά πετάει το μπαλάκι στην Εκκλησία και στους πιστούς; Δεν είναι θέμα ευσέβειας και ατομικής πίστης, αλλά κατεπείγουσας προστασίας της δημόσιας Υγείας και των πολιτών”.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων