16/07/2021 16/07/2021 Την Παναγία την Μεταλλειορυχίτισσα της Σερίφου τίμησε για 4η συνεχή χρονιά η Αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα, μοναδική επιζήσασα του αεροπορικού δυστυχήματος της 19ης Απριλίου 2017, που συνέβη από πτώση ελικοπτέρου UH-1H Huey της Αεροπορίας Στρατού κοντά στο Σαραντάπορο Ελασσόνας. Τότε χάθηκαν τέσσερις αξιωματικοί του Στρατού Ξηράς και η μόνη διασωθείσα έχει αποδώσει τη σωτηρία της σε θαύμα της Παναγίας...
16 Ιουλίου, 2021 - 22:40
Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2021 - 22:19

Η Αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα τίμησε την Παναγία στη Σέριφο

Διαδώστε:
Η Αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα τίμησε την Παναγία στη Σέριφο

Την Παναγία την Μεταλλειορυχίτισσα της Σερίφου τίμησε για 4η συνεχή χρονιά η Αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα, μοναδική επιζήσασα του αεροπορικού δυστυχήματος της 19ης Απριλίου 2017, που συνέβη από πτώση ελικοπτέρου UH-1H Huey της Αεροπορίας Στρατού κοντά στο Σαραντάπορο Ελασσόνας. Τότε χάθηκαν τέσσερις αξιωματικοί του Στρατού Ξηράς και η μόνη διασωθείσα έχει αποδώσει τη σωτηρία της σε θαύμα της Παναγίας Ακρωτηριανής στη Σέριφο.

Η ίδια φέτος πήγε στη Σέριφο για 4η συνεχόμενη χρονιά, προκειμένου να αποδώσει τιμές στην Παναγία.

Δείτε τι έγραψε στο facebook:

«Μας αξίωσε ο Θεός για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά 30 Ιουνίου (Π.Η) κ 13 Ιουλίου (Ν.Η) να εορτάσουμε την μία εκ των τριών θαυματουργών εικόνων, της Παναγίας Μεταλλειορυχίτισας και ταυτόχρονα την Ευχαριστήρια Θεία Λειτουργία για την διάσωση μου από την Παναγία μας την Ακρωτηριανή Σερφιώτισα Θεραπεύτρια! Ιδιαίτερη τιμή και χαρά μας χάρισαν με την παρουσία τους,η Βουλευτής της ΝΔ κ. Έλενα Ράπτη, ο Δήμαρχος της Σερίφου κ. Κωνσταντίνος Ρεβίνθης, καθώς και αρκετοί Αξιωματούχοι τόσο του Στρατού Ξηράς όσο και της Πολεμικής Αεροπορίας. Επίσης παρέστη ο κ. Θεόδωρος Λίγκρης Υποπτέραρχος Ε.Α ,ο οποίος διετέλεσε υπεύθυνος ως Α’ Κλαδάρχης του ΓΕΑ για την διάσωση μου. Εύχομαι η Χάρη της Παναγίας μας να μας σκεπάσει όλους και να μας δώσει το σθένος και το θάρρος να αντιμετωπίσουμε τα έσχατα γεγονότα!».

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων