01/02/2024 01/02/2024 Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Χρυσοπηγή το βιβλίο του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου “Η Δευτέρα Παρουσία”. Σε καιρούς γενικευμένης σύγχυσης το βιβλίο αυτό ασχολείται με την ανάγκη πνευματικής εγρηγόρσεως προκειμένου να υποδεχθούμε τον Χριστό. Μέσα από τις σελίδες του λαμβάνουμε απαντήσεις που φωτίζουν τις παρεξηγημένες αντιλήψεις περί των “εσχάτων” .Ο σκοπός του...
01 Φεβρουαρίου, 2024 - 9:49
Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2024 - 9:56

“Η Δευτέρα Παρουσία” – Ένα βιβλίο του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου

Διαδώστε:
“Η Δευτέρα Παρουσία” – Ένα βιβλίο του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Χρυσοπηγή το βιβλίο του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου “Η Δευτέρα Παρουσία”.

Σε καιρούς γενικευμένης σύγχυσης το βιβλίο αυτό ασχολείται με την ανάγκη πνευματικής εγρηγόρσεως προκειμένου να υποδεχθούμε τον Χριστό. Μέσα από τις σελίδες του λαμβάνουμε απαντήσεις που φωτίζουν τις παρεξηγημένες αντιλήψεις περί των “εσχάτων” .Ο σκοπός του βιβλίου είναι να μας στηρίξει στον πνευματικό μας στίβο ,ώστε να ετοιμασθούμε για την υποδοχή του Νυμφίου Χριστού.

Σελίδες : 112 .Τιμή : 5 ευρώ

Σε Ιερούς Ναούς ,Ιερές Μονές και βιβλιοπωλεία παρέχεται έκπτωση 30%

Τηλέφωνο για πληροφορίες και παραγγελίες 2295022228.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων