18/09/2023 18/09/2023 Ολοκληρώθηκε το 3ήμερο προσφοράς της ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ προς τους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας στην Θεσσαλία και Μαγνησία. Από τη Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου έως και τη Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου η ΔΙΑΚΟΝΙΑ βρέθηκε στο πλευρό των συνανθρώπων μας στις περιοχές που επλήγησαν περισσότερο από τις φονικές πλημμύρες (Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλος). Οι εικόνες που αντίκρισαν τα μέλη της θλιβερές. “Οι...
18 Σεπτεμβρίου, 2023 - 18:46
Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2023 - 18:48

Η ΔΙΑΚΟΝΙΑ δίπλα στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας και της Μαγνησίας

Διαδώστε:
Η ΔΙΑΚΟΝΙΑ δίπλα στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας και της Μαγνησίας

Ολοκληρώθηκε το 3ήμερο προσφοράς της ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ προς τους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας στην Θεσσαλία και Μαγνησία.

Από τη Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου έως και τη Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου η ΔΙΑΚΟΝΙΑ βρέθηκε στο πλευρό των συνανθρώπων μας στις περιοχές που επλήγησαν περισσότερο από τις φονικές πλημμύρες (Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλος).

Οι εικόνες που αντίκρισαν τα μέλη της θλιβερές. “Οι κόποι μιας ζωής ρημαγμένοι στις άκρες των δρόμων. Πρόσωπα θλιμμένα και απελπισμένα. Σπίτια που ακόμα μέχρι σήμερα είναι πλημμυρισμένα, αμάξια αναποδογυρισμένα, στρώματα στους δρόμους γεμάτα με νερό. Συνομιλήσαμε με κατοίκους των περιοχών και μας εξιστορούσαν τις τρομακτικές καταστάσεις που βίωσαν συγκινημένοι.

Η ΔΙΑΚΟΝΙΑ προσέφερε ότι μπορούσε σε όποιον είχε ανάγκη. Τσάντες γεμάτες προϊόντα και αγάπη!”, αναφέρεται μεταξύ άλλων σε σχετικό Δελτίο Τύπου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων