19/04/2021 19/04/2021 “Η διεθνής προβολή του εορτασμού της 25ης Μαρτίου έδωσε ένα σημαντικό μήνυμα” τόνισε στη δήλωσή του ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρος Καλαφάτης μετά τη δοξολογία για τον εορτασμό της Ημέρας Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης, στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, όπου παρέστη ως Εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Παρακολουθήστε:  «Διακόσια χρόνια...
19 Απριλίου, 2021 - 17:10

“Η διεθνής προβολή της 25ης Μαρτίου έδωσε ένα σημαντικό μήνυμα”

Διαδώστε:
“Η διεθνής προβολή της 25ης Μαρτίου έδωσε ένα σημαντικό μήνυμα”

“Η διεθνής προβολή του εορτασμού της 25ης Μαρτίου έδωσε ένα σημαντικό μήνυμα” τόνισε στη δήλωσή του ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρος Καλαφάτης μετά τη δοξολογία για τον εορτασμό της Ημέρας Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης, στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, όπου παρέστη ως Εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Παρακολουθήστε:

«Διακόσια χρόνια από τον θάνατο του Λόρδου Βύρωνα, ημέρα του Φιλελληνισμού και της Διεθνούς Αλληλεγγύης, τιμούμε σήμερα εκείνους που έχουν βάλει στην καρδιά τους την Ελλάδα και στέλνουμε μήνυμα αλληλεγγύης σε εκείνους που το έχουν ανάγκη. Η διεθνής προβολή του εορτασμού της 25ης Μαρτίου έδωσε ένα σημαντικό μήνυμα. Τα μηνύματα είχαν τρομερή απήχηση και ουσιαστικά έδειξαν τον σεβασμό που έχει η διεθνής κοινότητα σε όσα έχει προσφέρει η Ελλάδα και τον ρόλο που διαδραμάτισε σε δύσκολες στιγμές στην ιστορία με θετικό αντίκτυπο.

Οφείλουμε και είμαστε όλοι συνοδοιπόροι στον αγώνα για την υπεράσπιση της δημοκρατίας και της ελευθερίας για τη διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων παντού στον κόσμο και στον αγώνα των λαών για την προστασία της δημόσιας υγείας, απέναντι στην πανδημία».

Διαβάστε ακόμα: Δοξολογία για την Ημέρα Φιλελληνισμού στη Μητρόπολη

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων