04/08/2021 04/08/2021 Δηλώσεις στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού OPEN έκανε μέσα στη διάρκεια της θλιβερής ημέρας των πυρκαγιών, μέλος της κυπριακής αποστολής που συνέδραμε στην κατάσβεση των πυρκαγιών στην Βαρυμπόμπη. «Ό,τι μπορούμε να κάνουμε, πάντα για την μητέρα Πατρίδα». Το μέλος της πολιτικής άμυνας περιέγραψε στον δημοσιογράφο τον εξοπλισμό: «Πρόκειται για υγρό κατάσβεσης αναζωπυρώσεων. Ό,τι μπορούμε να...
04 Αυγούστου, 2021 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 04/08/2021 - 22:57

Η δήλωση που συγκίνησε: “Τα πάντα για τη Μητέρα – Πατρίδα”

Διαδώστε:
Η δήλωση που συγκίνησε: “Τα πάντα για τη Μητέρα – Πατρίδα”

Δηλώσεις στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού OPEN έκανε μέσα στη διάρκεια της θλιβερής ημέρας των πυρκαγιών, μέλος της κυπριακής αποστολής που συνέδραμε στην κατάσβεση των πυρκαγιών στην Βαρυμπόμπη.

«Ό,τι μπορούμε να κάνουμε, πάντα για την μητέρα Πατρίδα».

Το μέλος της πολιτικής άμυνας περιέγραψε στον δημοσιογράφο τον εξοπλισμό: «Πρόκειται για υγρό κατάσβεσης αναζωπυρώσεων. Ό,τι μπορούμε να κάνουμε θα το κάνουμε για να βοηθήσουμε».

Η κυπριακή αποστολή, η οποία αποτελείται από 20 μέλη, βρίσκεται στην Ελλάδα για την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας στις προσπάθειες κατάσβεσης των μεγάλων πυρκαγιών. Το πεζοπόρο τμήμα της ελληνικής πυροσβεστικής δύναμης και της πολιτικής Άμυνας της Κύπρου συνδράμουν μαζί στις επιχειρήσεις.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων