07/04/2020 07/04/2020 Κλιμάκιο του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης με επικεφαλής τον δήμαρχο Γιάννη Κωνσταντάτο, το Σάββατο 18/4 θα μεταφέρει το Άγιο Φως στην πόλη, όπως αναφέρει σχετική ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του Δήμου στο διαδίκτυο. O Δήμαρχος δήλωσε σχετικά: «Η συνοχή της κοινωνίας μας δοκιμάζεται όσο ποτέ άλλοτε. Ας ενωθούμε όλοι μαζί ως οικογένεια, με κοινό παρονομαστή...
07 Απριλίου, 2020 - 16:32

Η δημοτική αρχή στο Ελληνικό φέρνει το Άγιο Φως στην πόλη

Διαδώστε:
Η δημοτική αρχή στο Ελληνικό φέρνει το Άγιο Φως στην πόλη

Κλιμάκιο του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης με επικεφαλής τον δήμαρχο Γιάννη Κωνσταντάτο, το Σάββατο 18/4 θα μεταφέρει το Άγιο Φως στην πόλη, όπως αναφέρει σχετική ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του Δήμου στο διαδίκτυο.

O Δήμαρχος δήλωσε σχετικά:

«Η συνοχή της κοινωνίας μας δοκιμάζεται όσο ποτέ άλλοτε. Ας ενωθούμε όλοι μαζί ως οικογένεια, με κοινό παρονομαστή την Ανάσταση του Ιησού Χριστού ενθυμούμενοι πως το Φως του κόσμου, ο Χριστός, με την Ανάστασή του κέρδισε μια νίκη επί των δυνάμεων του σκότους. Ας είναι το Αναστάσιμο Φως η ελπίδα για μία νέα αρχή. Η ενέργειά μας αυτή έχει ως στόχο να ενισχύσει τον αγώνα που δίνουμε όλοι μένοντας στο σπίτι, προκειμένου να σπάσει η αλυσίδα της πανδημίας. Στις επόμενες ημέρες, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός έξω από τις εκκλησίες, θα ανακοινωθεί ο τρόπος με τον οποίο το Αναστάσιμο Φως θα φτάσει σε κάθε σπίτι στην πόλης μας».

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων