04/07/2020 04/07/2020 Θέση για το ζήτημα της Αγίας Σοφίας παίρνει ο Μαργαρίτης Σχοινάς. Σε δήλωσή του στο MEGA, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, χαρακτηρίζει «παγκόσμιο σύμβολο ειρηνικής συνύπαρξης θρησκειών και πολιτισμών» την Αγία Σοφία. Τονίζει μάλιστα, ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα τοποθετηθεί για το θέμα «όταν υπάρξει οριστική απόφαση του δικαστηρίου και της τουρκικής κυβέρνησης». Ολόκληρη τη...
04 Ιουλίου, 2020 - 10:28
Τελευταία ενημέρωση: 04/07/2020 - 10:29

«Η Ε.Ε. θα απαντήσει για την Αγιά Σοφιά όταν υπάρξει απόφαση»

Διαδώστε:
«Η Ε.Ε. θα απαντήσει για την Αγιά Σοφιά όταν υπάρξει απόφαση»

Θέση για το ζήτημα της Αγίας Σοφίας παίρνει ο Μαργαρίτης Σχοινάς.

Σε δήλωσή του στο MEGA, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, χαρακτηρίζει «παγκόσμιο σύμβολο ειρηνικής συνύπαρξης θρησκειών και πολιτισμών» την Αγία Σοφία. Τονίζει μάλιστα, ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα τοποθετηθεί για το θέμα «όταν υπάρξει οριστική απόφαση του δικαστηρίου και της τουρκικής κυβέρνησης».

Ολόκληρη τη δήλωση του κ. Σχοινά: «Η Αγία Σοφία αποτελεί παγκόσμιο σύμβολο ειρηνικής συνύπαρξης των θρησκειών και πολιτισμών και σφραγίζει το χαρακτήρα της Κωνσταντινούπολης που φωτίζει την ανθρωπότητα. Η απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Αγία Σοφία θα δοθεί όταν υπάρξει οριστική απόφαση του δικαστηρίου και της τουρκικής κυβέρνησης».

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων