10/05/2019 10/05/2019 Την Πρωτομαγιά η ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ Αγρινίου πραγματοποίησε προσκυνηματική εκδρομή στις ιερές μονές Στομίου και Μολυβδοσκεπαστης, στην Κόνιτσα. Πρόκειται για μια ξεχωριστή απόδραση που συνδύασε τόσο την πνευματική περιήγηση, όσο και την περιήγηση στις ομορφιές του τόπου μας. Οι προσκυνητές διένυσαν με τα πόδια μιαν απόσταση περίπου μιάμισης ώρας κατά μήκος του ποταμού Αωού, για να...
10 Μαΐου, 2019 - 12:09

Η Ε.ΡΩ Αγρινίου στην Κόνιτσα (φώτο)

Διαδώστε:
Η Ε.ΡΩ Αγρινίου στην Κόνιτσα (φώτο)

Την Πρωτομαγιά η ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ Αγρινίου πραγματοποίησε προσκυνηματική εκδρομή στις ιερές μονές Στομίου και Μολυβδοσκεπαστης, στην Κόνιτσα. Πρόκειται για μια ξεχωριστή απόδραση που συνδύασε τόσο την πνευματική περιήγηση, όσο και την περιήγηση στις ομορφιές του τόπου μας.

Οι προσκυνητές διένυσαν με τα πόδια μιαν απόσταση περίπου μιάμισης ώρας κατά μήκος του ποταμού Αωού, για να φτάσουν στην Ιερά Μονή Στομίου στην Κόνιτσα. Η συμμετοχή των συνοδοιπόρων -κυριολεκτικα και μεταφορικά- ήταν συγκινητική, το ίδιο και η υποδοχή από τους μοναχούς. Είχαν την ευλογία να ακούσουν τα όλο ευλάβεια λόγια του ηγουμένου πατρός Κοσμά και βίωσαν τη θερμή φιλοξενία της αδελφότητας, όπου εργάζεται με ιδιαίτερο ζήλο και αγώνα ώστε να υπηρετεί εγκάρδια τους επισκέπτες.

Τέλος, μετέβησαν στην Ιερά Μονή Παναγίας Μολυβδοσκέπαστης όπου ακολούθησε ψυχοφελής ομιλία με τον ιερομόναχο πατέρα Αρσένιο και τον μοναχό Πατέρα Παΐσιο.

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων