31/07/2019 31/07/2019 Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης τοποθέτησε κάγκελα στη βορειοδυτική περιοχή του ναού της Αγίας Σοφίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, «σε μια προσπάθεια να αποτραπούν οι ακαθαρσίες και τα γκράφιτι στον περιβάλλοντα χώρο», όπως αναφέρει. Δυστυχώς ο ναός γίνεται πολλές φόρες «καμβάς» για γκράφιτι κάθε είδους, μια τακτική που θα πρέπει να αποτραπεί καθώς πρόκειται για...
31 Ιουλίου, 2019 - 16:21
Τελευταία ενημέρωση: 31/07/2019 - 16:23

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσσαλονίκης τοποθέτησε κάγκελα στο Ναό της Αγίας Σοφίας

Διαδώστε:
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσσαλονίκης τοποθέτησε κάγκελα στο Ναό της Αγίας Σοφίας

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης τοποθέτησε κάγκελα στη βορειοδυτική περιοχή του ναού της Αγίας Σοφίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, «σε μια προσπάθεια να αποτραπούν οι ακαθαρσίες και τα γκράφιτι στον περιβάλλοντα χώρο», όπως αναφέρει. Δυστυχώς ο ναός γίνεται πολλές φόρες «καμβάς» για γκράφιτι κάθε είδους, μια τακτική που θα πρέπει να αποτραπεί καθώς πρόκειται για ένα μνημείο που πρέπει να προστατεύεται. Μόλις τον περασμένο Ιούνιο, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καθάρισε τον αυλόγυρο της Αγίας Σοφίας από συνθήματα που έγραψαν οπαδοί .

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων