17/11/2020 17/11/2020 Εγκύκλιο εξέδωσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος, με την οποία ενημερώνει το τοπικό πλήρωμα και τους εφημερίους της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά ότι ορίσθη Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως με εντολή της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, κατόπιν της αιφνιδίου κοιμήσεως του μακαριστού Μητροπολίτου Ιωάννου. Η εγκύκλιος φέρει ημερομηνία 17 Νοεμβρίου και απευθύνεται...
17 Νοεμβρίου, 2020 - 23:09
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2020 - 23:14

Η Εγκύκλιος του Σερρών Θεολόγου ως Τοποτηρητού Μητροπολίτου

Διαδώστε:
Η Εγκύκλιος του Σερρών Θεολόγου ως Τοποτηρητού Μητροπολίτου

Εγκύκλιο εξέδωσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος, με την οποία ενημερώνει το τοπικό πλήρωμα και τους εφημερίους της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά ότι ορίσθη Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως με εντολή της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, κατόπιν της αιφνιδίου κοιμήσεως του μακαριστού Μητροπολίτου Ιωάννου. Η εγκύκλιος φέρει ημερομηνία 17 Νοεμβρίου και απευθύνεται με πατρικό τόνο προς τους θλιβομένους αδελφούς και εφημερίους για την εκδημία του μακαριστού Ποιμενάρχου.

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων