13/06/2022 13/06/2022 Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στην πανηγύροζουσα ενορία της Αγίας Τριάδος Νέας Φιλαδελφείας, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, η Ιερά Εικόνα της Αγίας Τριάδος μεταφέρθηκε με πομπή και για πρώτη φορά στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ «OPAP Arena», όπου εψάλη δέησις με αφορμή το υπό ανέγερση Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου...
13 Ιουνίου, 2022 - 13:47
Τελευταία ενημέρωση: 13/06/2022 - 13:53

Η εικόνα της Αγίας Τριάδος για πρώτη φορά στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Διαδώστε:
Η εικόνα της Αγίας Τριάδος για πρώτη φορά στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στην πανηγύροζουσα ενορία της Αγίας Τριάδος Νέας Φιλαδελφείας, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, η Ιερά Εικόνα της Αγίας Τριάδος μεταφέρθηκε με πομπή και για πρώτη φορά στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ «OPAP Arena», όπου εψάλη δέησις με αφορμή το υπό ανέγερση Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Λουκά του εν Στειρίω.

“Στον χώρο του νέου μας γηπέδου, μπροστά στον υπό ανέγερση Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας εντός του κτιρίου που θα φιλοξενήσει το Μουσείο του Προσφυγικού Ελληνισμού και το Μουσείο της ιστορίας της ΑΕΚ, τελέστηκε σήμερα Δέηση χοροστατούντος του Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος Γαβριήλ. Μετά την ολοκλήρωση της Ιερής Λειτουργίας για την Γιορτή του Αγίου Πνεύματος στον Ναό της Αγίας Τριάδας στην Νέα Φιλαδέλφεια, ο Πατέρας Τιμόθεος έφερε την Άγια Εικόνα της Αγίας Τριάδας στο γήπεδο της ΑΕΚ κι από κοινού με τον Μητροπολίτη Γαβριήλ τέλεσαν την Δέηση για την ολοκλήρωση των έργων και για υγεία κι επιτυχίες της ομάδας μας, των αθλητών της, των ανθρώπων που δουλεύουν για λογαριασμό της και των φιλάθλων της”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ μετά το τέλος της δέησης, τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι η πρώτη φορά που η Αγία Εικόνα βρίσκεται στον χώρο αυτό του νέου γηπέδου του ιστορικού συλλόγου της ΑΕΚ, εδώ μπροστά από τον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας. Ευχόμαστε φώτιση και υγεία για την ολοκλήρωση των εργασιών κι επιτυχίες για τον προσφιλή μας σύλλογο, της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων