27/10/2019 27/10/2019 Στο σπουδαίο ρόλο που διαδραματίζει η Ορθόδοξη Εκκλησία στην Αφρική αναφέρθηκε η ομάδα Δημόσιας Υγείας του κοινωφελούς οργανισμού Network of Doctors’ Education στην εφημερίδα Καθημερινή. Ο κοινωφελής οργανισμός πραγματοποίησε το περασμένο καλοκαίρι το πρώτο του ταξίδι, με προορισμό την Ουγκάντα. Οι 14 λειτουργοί υγείας που συμμετείχαν στην πρωτοβουλία έφτασαν στην αφρικανική χώρα, εφοδιασμένοι με 1,3 τόνους...
27 Οκτωβρίου, 2019 - 20:33
Τελευταία ενημέρωση: 27/10/2019 - 21:00

“Η Εκκλησία έχει αλλάξει ολόκληρες κοινωνίες στην Αφρική”

Διαδώστε:
“Η Εκκλησία έχει αλλάξει ολόκληρες κοινωνίες στην Αφρική”

Στο σπουδαίο ρόλο που διαδραματίζει η Ορθόδοξη Εκκλησία στην Αφρική αναφέρθηκε η ομάδα Δημόσιας Υγείας του κοινωφελούς οργανισμού Network of Doctors’ Education στην εφημερίδα Καθημερινή.

Ο κοινωφελής οργανισμός πραγματοποίησε το περασμένο καλοκαίρι το πρώτο του ταξίδι, με προορισμό την Ουγκάντα. Οι 14 λειτουργοί υγείας που συμμετείχαν στην πρωτοβουλία έφτασαν στην αφρικανική χώρα, εφοδιασμένοι με 1,3 τόνους ιατροφαρμακευτικού υλικού, μέρος του οποίου δώρισαν στην ιατρική σχολή Makerere.

“Χάρις στη σκληρή δουλειά μερικών κληρικών, η Εκκλησία έχει αλλάξει ολόκληρες κοινωνίες σε πολλές περιοχές, χτίζοντας ιατρεία, σχολεία, ξενώνες και διδάσκοντας γεωργία και κτηνοτροφία. Είναι εκπληκτικό να βλέπει κανείς τέτοιες μικρές, υγιείς κοινωνίες, κυριολεκτικά στη μέση του πουθενά” ανέφεραν χαρακτηριστικά τα μέλη της οργάνωσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων