20/05/2020 20/05/2020 Η Εκκλησία είναι ιατρείο ψυχών και σωμάτων και στηρίζει τις ανάγκες των ανθρώπων, ιδιαίτερα τώρα που εξαιτίας της πανδημίας έχουν αυξηθεί οι αιτήσεις από όλους όσοι χρειάζονται βοήθεια. Στη Θεσσαλονίκη, όπως και σε όλη τη χώρα, σε πολλούς Ιερούς Ναούς λειτουργούν τράπεζες τροφίμων και τα Ενοριακά Συσσίτια, ενώ και παρά τα μέτρα, βρίσκονται οι τρόποι...
20 Μαΐου, 2020 - 17:12
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2020 - 19:08

Η Εκκλησία βρίσκει τρόπους να στηρίζει τους ανήμπορους

Διαδώστε:
Η Εκκλησία βρίσκει τρόπους να στηρίζει τους ανήμπορους

Η Εκκλησία είναι ιατρείο ψυχών και σωμάτων και στηρίζει τις ανάγκες των ανθρώπων, ιδιαίτερα τώρα που εξαιτίας της πανδημίας έχουν αυξηθεί οι αιτήσεις από όλους όσοι χρειάζονται βοήθεια. Στη Θεσσαλονίκη, όπως και σε όλη τη χώρα, σε πολλούς Ιερούς Ναούς λειτουργούν τράπεζες τροφίμων και τα Ενοριακά Συσσίτια, ενώ και παρά τα μέτρα, βρίσκονται οι τρόποι και ακολουθώντας τις οδηγίες των αρχών μοιράζονται μερίδες φαγητού, αλλά και είδη πρώτης ανάγκης σε συμπολίτες μας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Ρεπορτάζ: Βασίλης Χάδος

Κάμερα: Αλέξης Κωνστάντης

Μονταζ: Ανδρέας Χαλκίπουλος

Επιμελεια: βίντεο: Σοφία Κολοκοτρώνη

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων