07/05/2022 07/05/2022 Η Πατμιάς Εκκλησιαστική Σχολή θα συμμετάσχει μαζί με τα υπόλοιπα εκκλησιαστικά σχολεία σε ημερίδα για τον Άγιο Νεκτάριο, η οποία θα διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα, 7 Μαΐου, στη Ριζάρειο Εκκλησιαστική Σχολή. Τη Σχολή θα εκπροσωπήσουν 4 μαθητές με τον Σχολάρχη, κ. Ζαρκαδούλα, τον κ. Κόττορο και τον καθηγητή της Βυζαντινής Μουσικής κ. Χειμώνα για την...
07 Μαΐου, 2022 - 10:35
Τελευταία ενημέρωση: 07/05/2022 - 10:01

Η Εκκλησιαστική Εκπαίδευση τιμά τον προστάτη της Άγιο Νεκτάριο

Διαδώστε:
Η Εκκλησιαστική Εκπαίδευση τιμά τον προστάτη της Άγιο Νεκτάριο

Η Πατμιάς Εκκλησιαστική Σχολή θα συμμετάσχει μαζί με τα υπόλοιπα εκκλησιαστικά σχολεία σε ημερίδα για τον Άγιο Νεκτάριο, η οποία θα διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα, 7 Μαΐου, στη Ριζάρειο Εκκλησιαστική Σχολή.

Τη Σχολή θα εκπροσωπήσουν 4 μαθητές με τον Σχολάρχη, κ. Ζαρκαδούλα, τον κ. Κόττορο και τον καθηγητή της Βυζαντινής Μουσικής κ. Χειμώνα για την μικτή χορωδία. Τα παιδιά θα παρουσιάσουν την πνευματική σχέση του Αγίου Νεκταρίου και του Αγίου Αμφιλοχίου, ένα κείμενο που ετοίμασε ο κ. Κόττορος.

Η ημερίδα διοργανώνεται με αφορμή τα 100+2 χρόνια από την Κοίμηση του Αγίου Νεκταρίου (καθώς η εξάπλωση του κορωνοϊού δεν επέτρεψε ευρείς εορτασμούς στα 100 χρόνια) στα Διδακτήρια της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής. Με αυτό τον τρόπο, όπως αναφέρεται, η Εκκλησιαστική Εκπαίδευση τιμά τον Προστάτη Άγιό της.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων