19/10/2020 22/10/2020 Ακούστε την εκπομπή με τη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη “Η Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” η οποία θα μεταδίδεται κάθε μέρα στις 2 το μεσημέρι. Η σημερινή εκπομπή είχε καλεσμένο τον διεθνολόγο Κώστα Φίλη ο οποίος μίλησε για τα ελληνοτουρκικά και τις εκλογές στα κατεχόμενα. Στον αέρα της εκπομπής πραγματοποιήθηκε ζωντανή σύνδεση με τον απεσταλμένο του www.ope.gr Νίκο...
19 Οκτωβρίου, 2020 - 16:47
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2020 - 16:05

Η εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” με την Μαρία Γιαχνάκη

Διαδώστε:
Η εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” με την Μαρία Γιαχνάκη

Ακούστε την εκπομπή με τη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη “Η Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” η οποία θα μεταδίδεται κάθε μέρα στις 2 το μεσημέρι.

Η σημερινή εκπομπή είχε καλεσμένο τον διεθνολόγο Κώστα Φίλη ο οποίος μίλησε για τα ελληνοτουρκικά και τις εκλογές στα κατεχόμενα.
Στον αέρα της εκπομπής πραγματοποιήθηκε ζωντανή σύνδεση με τον απεσταλμένο του www.ope.gr Νίκο Ζαϊμη στην Κέρκυρα, ο οποίος έδωσε όλη την εικόνα για την δίκη του Μητροπολίτη Κερκύρας και Διαποντίων Νήσων κ Νεκτάριο ενώ η δημοσιογράφος Ναταλία Δανδόλου σχολίασε τα όσα διαδραματίστηκαν από το πρωί στην Κέρκυρα. Στην ίδια εκπομπή ο διευθυντής ανάπτυξης του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός Νίκος Γκουράρος μίλησε για το πρόγραμμα των δράσεων του Ινστιτούτου

Ακούστε την εκπομπή εδώ:

Μπορείτε να ακούσετε ζωντανά το Pemptousia.fm μέσα από την ιστοσελίδα της Πεμπτουσίας πατώντας εδώ ή στο youtube πατώντας εδώ.

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή για να ακούτε το Pemptousia fm στο κινητό σας τηλέφωνο ή το tablet δείτε:

Για συσκευές Android εδώ

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.radio.pemptousia

Για συσκευές ios εδώ

https://apps.apple.com/us/app/pemptousia-fm/id815566301

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων