20/10/2020 22/10/2020 Στην εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” με τη Μαρία Γιαχνάκη του Ραδιοφώνου Pemptousia.fm μίλησαν ο Πρόεδρος της ΝΔ Κύπρου Γιάννης Γεωργούλας για τα ελληνοτουρκικά αλλά και για την κατάσταση στα Κατεχόμενα, ο δικηγόρος Γιάννης Κοντός για τη δίκη του Μητροπολίτη Κερκύρας, αλλά και οι δημοσιογράφοι Νίκος Ζαϊμης και Ναταλία Δανδόλου, οι οποίοι ανέλυσαν τα γεγονότα. Για τις...
20 Οκτωβρίου, 2020 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2020 - 16:05

Η εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με την Μαρία Γιαχνάκη

Διαδώστε:
Η εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με την Μαρία Γιαχνάκη

Στην εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” με τη Μαρία Γιαχνάκη του Ραδιοφώνου Pemptousia.fm μίλησαν ο Πρόεδρος της ΝΔ Κύπρου Γιάννης Γεωργούλας για τα ελληνοτουρκικά αλλά και για την κατάσταση στα Κατεχόμενα, ο δικηγόρος Γιάννης Κοντός για τη δίκη του Μητροπολίτη Κερκύρας, αλλά και οι δημοσιογράφοι Νίκος Ζαϊμης και Ναταλία Δανδόλου, οι οποίοι ανέλυσαν τα γεγονότα.

Για τις δραστηριότητες του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός μίλησε ο κ. Νίκος Γκουράρος, ανακοινώνοντας την έναρξη συνεδρίου για το 1821 μέσω του Ινστιτούτου.

Ακούστε την εκπομπή, η οποία μεταδίδεται κάθε μέρα στις 2 το μεσημέρι:

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – O διεθνολόγος Κώστας Φίλης στο ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων